Vrijwilligers

Vrijwilligers informatie

Om de NNRun te kunnen organiseren hebben we vrijwilligers nodig die ons helpen om de dag veilig te laten verlopen. We kunnen je hulp daarbij goed gebruiken!

We hebben vrijwilligers nodig op het start/finishterrein, bijvoorbeeld om te helpen met de inschrijving of voor het uitdelen van drinken en eten bij de finish.
Om lopers veilig op de route van de 5 en 10 km te laten lopen hebben we veel verkeersregelaars en wegwijzers nodig. Een groot deel van de vrijwilligers zal dan ook daarop ingezet worden. Verkeersregelaars moeten een korte e-learning module volgen. Wij zorgen dat je hier de nodige informatie voor ontvangt. Deze e-learning zal maximaal een uur van je tijd kosten.

Om er voor elke vrijwilliger een leuke en afwisselende dag (of dagdeel) van te maken doen we ons best vrijwilligers op meerdere plekken (langs de route/ bij start of finish) in te zetten. Voor eten en drinken zorgen wij natuurlijk!

Wil je de lopers de weg wijzen, het verkeer regelen, helpen bij de inschrijving, het parcours uitzetten of medailles en appels uit delen? Meld je dan aan middels dit formulier!
Gezellig als je vrienden, buren en bekenden meeneemt om te helpen. Zij kunnen zich ook aanmelden via bovenstaand emailadres.

We hopen je te zien bij de NNRun!